<link rel="me" href="https://www.blogger.com/profile/09058850565991115114" /> <link rel="openid.server" href="https://www.blogger.com/openid-server.g" /> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1954290316518360241\x26blogName\x3dAmeerah\x27s+Story+%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ameerahpib-ku.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ameerahpib-ku.blogspot.com/\x26vt\x3d-8809611244933179495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
HOMEABOUTMISC


Tuesday, June 7, 2011
Boyfriend ;)

Hey Stalker , thankyou sebab snggup buka blog yg hodoh gila ni , hahaha . Korang masuk blog ni pun mesti nak dgr cerita kaaan . Takde bnyak cerita pun harini , just nak cakap psl boyfriend aku , taknak dgr pegi mam . Thankyouu :)

Muhd Daniel , dia boyfriend baru aku , hahaha . Aku suke kalau text dgn dia , kalau boleh taknak kredit habis pun if dgn dia , best first , he's charming and likes to make me laugh , nasib baik joke dia semua aku paham , kalau tak , haaaaaaa , taktau lah nak cakap apa . Heeee , he change my life because he always cheers me up with his jokes and his sweet talk that make me melt , heheheh . I know people always said , jgn nak trpedaya sngt dgn lelaki lah bagaaiiii , Tapi kaali ni nak jugak trpedaya , hahaha . Sumpah aku sayang dia , taknak lepaskan dia . Oh yeah , lupa nak bagitau ni pulaak . Dia ni kalau keluar , perempuan ramai ngorat sebab dia putih , tinggi semuaaa , hahaha . Saja nak mengedik bagitau korang . Kalau dia keluar , aku suruh dia pakai baju tak senonoh semua , kalau tak perempuan ngorat dia dooo , jealous ;') Heeee , k laaa , ni je la yg aku nak bercerita dgn koranggg .

THANKS FOR READING
KEEP IN TOUCH FOR THE NEW POSTS ;)









(aloha)

welcome to url.blogspot.com!

add in a message, quote or site counter here

(intro)

스타/별

short intro about yourself
name, age, school

click 'about' for more

(message)

insert tagboard here!
cbox.ws or shoutmix?

(clickables)

Apple Bear Cream Duck Elephant Fishy Gorilla